Drømmer du om å bli publisert? | Den norske Helsingforskomité

Drømmer du om å bli publisert?

Drømmer du om å bli publisert?

Hva begeistrer eller opprører deg mest når det gjelder menneskerettigheter i Norge? Skriv en kronikk om det og vinn en premie!

Høgskolen i Sørøst-Norge, Helsingforskomiteen og Drammens Tidende inviterer til kronikk-konkurranse.

Er vi så gode på menneskerettighet her i landet som vi tror? Behandler vi mennesker på flukt fra krig og nød rettferdig? Hva er Norges styrke i å bekjempe urett?

Skriv en kort kronikk om enten hva du synes fungerer eller ikke fungerer når det gjelder norsk politikk som omfatter menneskerettighetene. 

Vær konkret og ta for deg forhold lokalt eller nasjonalt. Ta gjerne utgangspunkt i det som begeistrer eller opprører deg mest om respekten for menneskerettigheter i Norge.

Et alternativt tema kan være hvordan du selv vil kjempe for menneskerettighetene. Ditt bidrag skal ikke være på mer enn 800 ord.

Resultatet av konkurransen vil bli offentliggjort 26. januar på en menneskerettighetskonferanse på høgskolen og i Drammens Tidende.

Priser

Førstepremier er en studietur til Brussel høsten 2018 med besøk til Europarådet, Menneskerettighetsdomstolen og EU-parlamentet. Andrepremien er et årsabonnement på Drammens Tidende.  Tredjepremien er en bok om menneskerettigheter.

Send ditt bidrag til politisk redaktør i Drammens Tidende på e-post karianne.braathen@dt.no. innen 15. desember.