| Den norske Helsingforskomité

Independent websites blocked

Belarus:

Independent websites blocked

- Open the two blocked news websites in Belarus, NHC demands.

Les mer om Independent websites blocked

Publikasjoner

Rapporter
Den norske Helsingforskomité gir ut rapporter som tar for seg forskjelige problemstillinger knyttet til menneskerettighetsbrudd i de områdene komiteen arbeider. Alle Helsingforskomiteens rapporter er nedlastbare i PDF-format, i tillegg er det mulig å bestille trykte eksemplarer. Send da en e-post til nhc@nhc.no.


Bøker
Den norske Helsingforskomites ansatte gir jevnlig ut bøker om emner knyttet til deres kompetanseområder. Bøkene er gitt ut på forskjellige forlag, og ved å klikke på titlene under vil du finne mer informason om hvor bøkene kan bestilles. Noen av bøkene kan også bestilles fra Helsingforskomiteens sekretariat. Send da en e-post til nhc@nhc.noNyhetsbrev
Den norske Helsingforskomité sender ut nyhetsbrev til sine medlemmer og alle andre interesserte. I nyhetsbrevet samler vi opp de viktigste nyhetene den siste måneden og gir en oversikt over aktuelle seminarer og møter fremover. Skriv inn e-posten din i vinduet nede til høyre, så blir du oppført på Helsingforskomiteens e-postliste. Da vil du både motta nyhetsbrev og invitasjoner til Helsingforskomiteens arrangementer.